Carolien in Podcasts

PODCAST #001

Eelco de Boer

Dé 20 lessen van Eelco de Boer vind je terug in deze eerste podcast van Carolien in gesprek met Eelco de Boer. Een van de lessen die Eelco met Carolien deelde was:

‘DITCH THE LOSERMIND’
Zoals Eleanor Roosevelt al zei: ‘Great minds discuss ideas, average minds discuss people’. Dat is wat het is. Real shit delen, hoe gaat het met jou? Als je ooit in een Mastermind zit waar het over andere mensen gaat, rennen man, dat is een Losermind.’

Eelco de Boer is een enorme succesvolle internet ondernemer met meer dan zes bedrijven. Luister snel en leer!

Wil je de lessen van Eelco bij de hand hebben om op terug te grijpen tijdens het maken van plannen?
Deze staan uitgewerkt in de tweede editie van Carolien Magazine die je hier kunt bestellen.

INTERVIEW DOOR

Sjanett de Geus

In de afgelopen jaren heeft Carolien voor haar klanten en haarzelf grote en succesvolle campagnes gecreëerd en begeleid. Daarnaast liggen haar expertise en liefde bij het leren omgaan met de hoogte- en dieptepunten in het leven en het bedrijf van haar klanten.

Ik heb het met Carolien over heel veel verschillende onderwerpen. Van wat gebeurt er als je doodgaat tot hoe je werkt met doelstellingen. Ook hebben we het over Instagram en Facebook, influencers, online zichtbaarheid en content marketing.
Verder praten we over wat Carolien onderscheidend maakt als business coach, wat is het spannendste dat ze over zichzelf online heeft gezet, hoe om te gaan met skeletons in the closet en wat vrijheid voor haar betekent.

INTERVIEW DOOR

Michael Pilarczyk

Carolien wilde meer geld verdienen en meer vrijheid. Haar droom was om te ondernemen maar het duurde vele jaren voordat ze die droom wist te verwezenlijken.

Ze deed mee met al mijn programma’s, veranderde haar mindset en startte uiteindelijk een bedrijf. Ondanks het feit dat de hypotheek gewoon doorliep en ze andere verplichtingen had.

Tegenwoordig runt ze een succesvol bedrijf. Een inspiratie voor velen en een interessant interview dat ik graag met je wil delen.

INTERVIEW DOOR

Eindbazen

Yes, weer tijd voor een dame in de studio! Een mooi gesprek waarin we praten over succes: wat is dat precies voor Carolien en voor ons? Waarom zijn mensen soms bang voor succes? Helpt het om je doelen en missie te delen met anderen, of juist niet? We praten met Carolien over haar vakgebied: online marketing en op een authentieke manier zichtbaar zijn. Wat moet je online delen en wat vooral niet en waarom? Hoe belangrijk zijn je tarieven en wat zijn Caroliens beste salestips? We praten over het doorbreken van taboes en rolmodellen. Hoeveel invloed heeft onze omgeving op ons en hoe kunnen we daarmee omgaan? Tenslotte hebben we het over Caroliens aanbod. Daarnaast deelt ze 3 waardevolle adviezen aan ondernemers.

Pin It on Pinterest