Klik om te vergroten

‘Door het e-book heb ik hele mooie stappen voorwaarts gezet.

Ik ben nu met zoveel gave dingen bezig en ze ook echt aan het doen met volwassen mensen deadlines.

€ 29,95*

E-book Dromen & Doelen

door Carolien van de Kamp

Hoe maakte ik mijn droom – een eigen magazine – realiteit? Hoe kan het dat Steps daarin adverteert? Hoe komt het dat ik toffe mensen mag interviewen? Om te komen waar ik nu ben, heb ik ontzettend veel tijd, geld en energie gestoken in zelfontwikkeling en zakelijke groei. Bestaande theorieën, methodes en modellen heb ik op een compleet vernieuwende wijze verbonden tot de succesvolle strategie naar een vol hart en een gevulde bankrekening. Die strategie heb ik zelf bewezen en leef ik iedere dag. Het is mijn ‘gave’ om het jou op een hele heldere manier uit te leggen zodat je het begrijpt én ernaar gaat handelen.

Na het lezen van het e-book Dromen & Doelen en het maken van de bijbehorende opdrachten:

5

Weet je wat hoofd- en hart doelen zijn en maak je concreet welke jij wilt gaan vervullen.

5

Ontdek je waardoor jezelf geliefd, gerespecteerd en gewaardeerd voelen door jezelf en anderen in de weg gezeten wordt door een T-Rex.

5

Leer je hoe je deze T-Rex eigenhandig temt.

5

Zorg je goed voor jezelf.

5

Verwoord je duidelijk wat je wilt bereiken.

5

Kun jij jezelf motiveren.

5

Zet je iedere dag stappen om jouw doel te bereiken.

5

Doet jouw omgeving enthousiast met je mee.

5

Worden je acties financieel beloond.

* De prijs is inclusief BTW

Pin It on Pinterest