Coachgesprek

Quote

One good conversation
can shift the direction
of change forever.

IN GESPREK MET CAROLIEN

Op maandag plan ik coach- en feedbackgesprekken van 75 minuten in

Je vragen mogen over levensthema’s gaan of business gerelateerd zijn. Geen vraag is me te gek! Je zelfbeeld, influencer marketing of je laten leiden door de mening van anderen? Fire away… Ik zorg voor koffie of thee en jij hoeft alleen maar aan te bellen bij mij in Ermelo. Oh, en eerst een gesprek inplannen!

Geef van tevoren aan of je:

5

Een coachgesprek wenst. Dan stel ik verdiepende vragen om jou tot antwoorden te laten komen. Dit betreft meestal life gerelateerde vragen. Bijvoorbeeld: ‘ik voel me niet happy nu; ik weet niet wat ik moet doen en ik laat mijn leven te veel door anderen beïnvloeden.’ 

5

Antwoorden wilt! Ik ben enorm creatief en een ideeën spuier; ik zie overal mogelijkheden in. Ik heb een groot en sterk netwerk, waaraan ik je kan verbinden. En ik deel mijn opgedane kennis met je. Beschouw me gerust als een soort rondlopende encyclopedie.

Voordat je komt helderen we eerst op waarvoor je komt; wat de intentie van je gesprek is. En wat we kunnen doen om je tevreden naar huis te laten gaan. Dat doe ik aan de hand van een aantal verdiepende vragen die je van tevoren via de mail van mij aangeleverd krijgt.

Een coach- of feedbackgesprek bedraagt € 450,- * voor 75 minuten. * Deelnemers van The Roadmap krijgen 50% korting. 

Wat je mag verwachten is 75 minuten van mijn volledige aandacht. Een coach- of feedbackgesprek is om geraakt, geïnspireerd of gemotiveerd te worden. We werken geen hele business concepten, strategieën of funnels uit.

Pin It on Pinterest