THIS IS ME

Dé strategie naar een vol hart
en een gevulde bankrekening

Maandprogramma: van 15 januari tot 15 februari

dit ben ik 

Succesvolle ondernemers passen zich niet aan, ze zijn zichzelf.

Daar, precies daar in jouw verlangen naar succes ligt je gouden ticket naar een gevulde bankrekening en een vol hart. Dan hoef je vanaf nu alleen nog maar jezelf te zijn. 

Dit programma ontstond eerst als het Brand New Me programma. Ik heb die naam aangepast. Omdat je juist geen andere versie van jezelf moet worden. This Is Me is wie je al bent. 

Ik leer je hoe je dat bent. Als vrouw die 35 jaar zorgde voor het welzijn van haar (psychiatrische) ouders, haar gezin én haar klanten weet ik hoe jouw dromen altijd minder belangrijk lijken dan geestelijke, emotionele en financiële stabiliteit. Toch zette ik – middenin de chaos – een magazine neer, met mijn naam erop. This is Carolien. En wie ben jij?

Quote

Jezelf zijn is the new
successful.

vertrouwen

Gaan voor het allerbeste

Hoe maakte ik een eigen magazine realiteit? Hoe kan het dat Steps daarin adverteert? Hoe komt het dat ik Guido Weijers mag interviewen voor nummer 3? Om te komen waar ik nu ben, heb ik ontzettend veel tijd, geld en energie gestoken in zelfontwikkeling en zakelijke groei. Bestaande theorieën, methodes en modellen heb ik op een compleet vernieuwende wijze verbonden tot de succesvolle strategie naar een vol hart en een gevulde bankrekening. Die strategie heb ik zelf bewezen en leef ik iedere dag. Het is mijn ‘gave’ om het jou op een hele heldere manier uit te leggen zodat je het begrijpt én ernaar gaat handelen.

THIJS LINDHOUT

“Heerlijk hoe puur Carolien is. Dat maakt haar krachtig en kwetsbaar. Daar kunnen vele andere ‘inspirators’ nog wat van leren.”

NICOLINE POUWER

“Carolien is dé gamechanger voor je bedrijf of carrière. Wil je ècht doorbreken, met hetgeen jou uniek maakt? Pak de kans om met haar te werken. Het heeft voor mij vele deuren geopend!”

MAARTEN LIGTHART

“Carolien ziet direct waar iets spaak loopt. En hoe dit op te lossen. Ze is direct en eerlijk in haar aanpak en zal er niet omheen draaien. Ze haalt het maximale uit jezelf en je bedrijf. Dankzij Carolien is ons bedrijf door het dak gegaan.”

THIS IS ME

Na het THIS IS ME
maandprogramma:

5

Weet je wat hoofd- en hart doelen zijn en maak je concreet welke jij wilt gaan vervullen.

5

Ontdek je waardoor jezelf geliefd, gerespecteerd en gewaardeerd voelen door jezelf en anderen in de weg gezeten wordt door een T-Rex.

5

Leer je hoe je deze T-Rex eigenhandig temt.

5

Zorg je goed voor jezelf.

5

Verwoord je duidelijk wat je wilt bereiken.

5

Kun jij jezelf motiveren.

5

Zet je iedere dag stappen om jouw doel te bereiken.

5

Doet jouw omgeving enthousiast met je mee.

5

Worden je acties financieel beloond.

Quote

If you noticed that I ‘m different,
Don’t take it personally.

THIS IS ME 2O19

Schrijf je nu in!

1 live dag

op 27 januari in Ermelo
van 10.00 tot 15.00 uur

24/7 BEREIKBARE COMMUNITY

online groep met gelijkgestemden

THIS IS me programma

in een online leeromgeving

1 live q&A GROEPSCALL

in de online community

het THIS IS me werkboek

prachtig vormgegeven

€ 197,- ex. BTW

MAANDPROGRAMMA

VAN 15 JANUARI TOT 15 FEBRUARI

Het This Is Me werkboek vormt de basis van het maandprogramma. Op de prachtig vormgegeven pagina’s neem ik je mee in mijn levensverhaal, afgewisseld met theorie en een strategie om je dromen te verwezenlijken. Dit werkboek vindt je in jouw persoonlijke online leeromgeving, waarin zich ook de aanvullende online les bevindt. Vragen zal ik beantwoorden in een live Q&A groepscall.
In de besloten Facebook groep kun je alvast kennismaken met de andere deelnemers, die je ook op de live dag zal ontmoeten. Het is fijn om in deze periode van groei een groep gelijkgestemden om je heen te hebben. Voor steun, maar zeker ook om successen te vieren!

JE KRIJGT:

5

THIS IS ME werkboek

5

Online videoles in jouw persoonlijke leeromgeving

5

Live Q&A groepscall

5

24/7 bereikbare community

5

Live dag op 27 januari van 10.00 tot 15.00 uur in Ermelo

WHO ARE YOU?

Het THIS IS ME maandprogramma
is voor jou als:

5

Je verlangt naar een grote verandering in 2019 om jezelf te zijn.

5

Je stress, drama en angst vaarwel wilt zeggen.

5

Je wilt leren werken vanuit vertrouwen.

5

Je een succesvol bedrijf op wilt bouwen.

5

Je jezelf wilt zijn.

5

Je leuke mensen om je heen wilt.

5

Je uitkijkt naar een gevulde bankrekening.

5

Je iedere dag doet wat je het allerleukste vindt.

FLOOR VAN LIER

“Ik heb de begeleiding van Carolien als super fijn ervaren. Heel professioneel. EN met heel haar hart betrokken. Ik voel me echt gehoord en gezien. Ik ben heel blij met alle praktische hulp die ook bij het ondernemen hoort. De kennis die ze heeft en deelt. De emoties die er ook bijhoren. Het prachtige voorbeeld dat ze geeft en is.”

FRANCISCA VAN DEN BERG

“Carolien heeft ervoor gezorgd dat ik stappen heb genomen. En dat ik echt kan zeggen ‘ik heb ontzettend hard gewerkt aan mijn bedrijf, maar ook aan mezelf als persoon’. Dat gaat hand in hand.”

CLAIRE VAN DEN HEUVEL

Wat Carolien me écht gebracht heeft, dankzij haar liefdevolle confrontaties tijdens onze gesprekken, is dit: je truecolors leven is één ding. Dat unapologetically doen, is a whole new level. She owns that level!”

Quote

It took a long long road to get here, 
It took a brave brave girl to try .

IK BEN

Carolien

Mijn naam is Carolien, ik ben 35 jaar en moeder van drie kinderen. Ik beschouw mezelf als een succesvol onderneemster die ooit in haar achtertuin gratis voedingsadviezen gaf.

Ik ben onderdeel van teams in de grootste online ondernemers in Nederland en ik krijg een voet tussen de deur waar ik wil. Dat kan jij ook voor elkaar krijgen. Ik leg je in This Is Me uit hoe ik dat doe.

Je krijgt inzicht tot de leuke en juist bescheiden berichten die ik stuurde aan bijvoorbeeld Guido Weijers en Christian Kromme. Waar ik een ‘ja’ als antwoord kreeg op mijn vraag voor de exclusieve interviews. 

THIS IS ME 2O19

Schrijf je nu in!

1 live seminardag

Op 27 januari in Ermelo
van 10.00 tot 15.00 uur

24/7 BEREIKBARE COMMUNITY

van betrokken deelnemers

1 thema videos's

terug te kijken in de leeromgeving

1 live q&a groepscall

waarin je live vragen kan stellen

THIS IS me werkboek

prachtig vormgegeven

€ 197,- ex. BTW

HEB JE EEN VRAAG? LEES EERST HIER

Veelgestelde vragen

Wanneer is de livedag?

Op zondag 27 januari van 10.00 tot 15.00 uur, inclusief lunch in Ermelo. De Dorpskamer, Stationsstraat 6. We kiezen voor de zondag omdat dit vaak een dag is waarop de meeste mensen kunnen. 

WaT is een online leeromgeving?

Je krijgt van ons in deze maand toegang tot jouw eigen online leeromgeving. Je gaat naar de website link die je van ons ontvangt, daar log je in. Vervolgens zie je alles klaar staan. Het werkboek, de begeleidende video bij het werkboek. De link waar je mee inlogt voor de live Q & A sessie.  En de link naar de speciale Facebookgroep. Alles staat dus onder één overzichtelijk ‘dak’. 

WaT is een werkboek?

Het is een online werkboek, je kan deze printen of online invullen. Ga van ongeveer 50 pagina’s uit, prachtig vormgegeven, waarin Carolien al haar kennis en wijsheden met jou deelt, gecombineerd met veel inspirerende en afwisselende vragen. 

WaT is een community?

Als je Facebook hebt kun je deelnemen aan de Facebookgroep, dat is overigens absoluut niet verplicht. De looptijd is een maand. In die maand kun je jezelf voorstellen, in contact komen met de andere deelnemers, vragen stellen, input vragen en feedback krijgen. Carolien zal eenmaal per week de groep nalopen. Ze geeft niet op elke vraag antwoord, simpelweg omdat social media daar te groot voor is. Wel neemt ze de input mee naar de live groeps sessie en de trainingsdag. 

WaT is een live Q&A Call?

Je logt in bij webinargeek, het team van Carolien voorziet je van de inlog. Je ziet Carolien dan vanachter je laptop. Je kan deze call beter niet op je telefoon bekijken. Samen met de andere deelnemers doe je mee. Je kan vragen stellen, Carolien denkt mee en helpt je verder op weg. Uiteraard geeft Carolien ook input waarmee je aan de slag gaat om verder te gaan.  

Heeft Carolien wel tijd voor mij?

Ja.   

Pin It on Pinterest