ik ben carolien van de kamp

Online marketing innovatie-adviseur

ondernemen is

De TGV naar jezelf

In de afgelopen jaren heb ik voor mijn klanten en voor mijzelf grote en succesvolle campagnes gecreëerd en begeleid. Daarnaast liggen mijn competenties bij het leren omgaan met de hoogte- en dieptepunten van het leven, en in je bedrijf. Met mijn open- en eerlijkheid probeer ik mensen een iets luchtigere blik op het leven te geven, zodat ook jij je dromen wel gaat verwezenlijken.

Het ondernemerschap noem ik de TGV naar jezelf. Al je normen, waarden, overtuigingen en systemen komen in beweging. Alles waar je bang voor bent, je voor schaamt of nog boosheid op hebt zitten, zal met vlagen voorbij komen. Je leert je uit te drukken, grenzen te stellen voor jezelf en je klanten.

van shit naar shine

Het inspirerende verhaal van Carolien

successen die ik mocht behalen

Waar ik dankbaar voor ben

Challenge Van vermoeid naar energiek gestart met 5127 deelnemers

Website lanceringsfeest in de locale kroeg in Ermelo

Ruim 150 verkopen voor mijn betaalde e-book

95 man voor mijn Business Breakthrough Event

Online programma's met honderden deelnemers

Maandelijkse persoonlijke begeleiding van Carolien

resultaten van klanten

" Onze omzet is naar duizenden euro’s per maand in een half jaar tijd. "

marloes-en-michiel

marloes & michiel

" Ik ben super dankbaar dat zij mij coacht. Mijn omzet is inmiddels verdubbeld. "

francisca-van-den-berg

Francisca van den Berg

Van life tot aan business trajecten

De kennis van deze mensen zit in mijn hoofd en hart

Kennis opdoen is 1. Kennis integreren is een heel ander verhaal. Ik durf je te zeggen dat ik daar met recht een vinkje achter durf te zetten.

Ik ben op mijn zestiende al in bedrijven gaan werken waar ik gastvrijheid, verkoop en leiding nemen met hoofdletters heb leren schrijven.

Van schrijfweken, werken met engelen tot aan storytelling programma’s ik wil alles weten en beheersen. Ik vind waarde overbrengen nog altijd belangrijker als de D en de t op de juiste plek zetten. Wel kun je leren te schrijven vanuit je ratio en je hart.

Engelen, het onderwerp, kan je afstoten. Ik vind ze fijn en benoem ze verder weinig. Voor grote momenten vraag ik altijd om hun hulp. Het zijn extra vertrouwensbegeleiders in mijn leven die voor mij fijn voelen en me extra ondersteunen.

" Ik vind waarde overbrengen nog altijd belangrijker als de D en de t op de juiste plek zetten. "

Carolien van de Kamp

In mijn 10-jarige directe verkoop werkervaring bij Cruise Travel heb ik al Jos Burgers zijn methodieken succesvol leren toepassen. Mede als de vele verkooptrainingen die we daar mochten volgen.

Vanuit mijn opleidingen als gewichtsconsulente, trainer hormoonfactor van Ralph Moorman, wat maakt dat ik het menselijk lichaam goed begrijp en burn outs van km afstand aan zie komen, wat ondernemers dikwijls mogen ondergaan. Kan ik ze wel professioneel bijstaan en gedegen adviezen geven.

Online zichtbaarheid wat tot verkoop leidt is een heel erg gaaf én intensief proces. Van mooie beelden, die een gelaagdheid hebben zodat ze perfect bij jou als persoon en je bedrijf passen tot aan het pakkend kunnen schrijven vanuit jouw ervaringen en expertise.

klanten vertellen over carolien

" Ze is een kei in je ideeën omzetten in business, manifesteren en motiveren. "

jannouk-friesen-wiltink

jannouck friesen

" Zij doet het echt. Geld omzetten. Mensen blij maken met wat ze kan."

FLOOR VAN LIER

Floor van Lier

Maandelijkse persoonlijke begeleiding van Carolien